Oškvarkový a syrový pagáč

Oškvarkový a syrový pagáčMakovička, cesnak, cibuľa, keď sa slnko z neba skotúľa. Chytíme ho nezbedníka, ako pagáč do košíka.
(Riekanka)

Oškvarkový pagáč domáci je tradičný výrobok z múky, mlieka, droždia, vajec a mletých oškvarkov. Má jemnú striedku, chrumkavú zlatohnedú kôrku a výbornú oškvarkovú chuť. V syrovom pagáči je pridané gemerské maslo a oškvarky sú nahradené syrovou posýpkou. Pagáče sú dostupné v dvoch veľkostiach.

 

 

 

Fotogaléria

Informácie o výrobcovi

Tatiana Longauerová zahájila prevádzku svojej cukrárenskej výroby v roku 2004 na sídlisku Západ v Rimavskej Sobote. Koncom roku 2016 k prevádzke pribudla predajňa s názvom Babičkina pagáčovňa. Výrobky ako od babičky sú pripravované podľa tradičných receptúr, za použitia prírodných surovín, bez polotovarov a potravinárskych náhrad.

Kontakt na výrobcu:
Cukrárenská výroba Tatiana Longauerová
L. Svobodu 5
979 01 Rimavská Sobota
Tel.: +421 907 648 157
E-mail: longauerova@rsnet.sk
Web: www.tatianalongauerova.sk

Predajné miesto:
Babičkina pagáčovňa
Námestie Š. M. Daxnera 413 (budova Hotela Zlatý Býk)
979 01 Rimavská Sobota
Facebook stránka: Babičkina Pagáčovňa

Otváracie hodiny:

Pondelok – piatok:     08:00 – 17:00
Sobota:                       08:00 – 12:00
Nedeľa:                       zatvorené