Domáce pagáče, osúchy a chlebíky

Oškvarkový a syrový pagáčMakovička, cesnak, cibuľa, keď sa slnko z neba skotúľa. Chytíme ho nezbedníka, ako pagáč do košíka.
(Riekanka)

Pagáč je tradičný výrobok, ktorý má jemnú striedku a chrumkavú zlatohnedú kôrku. Súčasťou oškvarkového sú mleté oškvarky, ktoré sú v syrovom nahradené syrovou posýpkou. Osúch je slané pečivo, ktoré sa výborne hodí aj k vínu alebo pivu. V ponuke je slaný, syrový, cesnakový a sezamový. Pochutnať si môžete aj na škvarkovom, syrovom a cereálnom chlebíku. Základom všetkých produktov je tradičné kysnuté cesto.

 

 

 

Fotogaléria

Informácie o výrobcovi

Tatiana Longauerová zahájila prevádzku svojej cukrárenskej výroby v roku 2004 na sídlisku Západ v Rimavskej Sobote. Postupom času začala popri tortách a zákuskoch vymýšľať vlastné receptúry na slané kysnuté pečivá. Domáce výrobky ako od babičky sú pripravované podľa tradičných postupov, za použitia prírodných surovín, bez polotovarov a potravinárskych náhrad.

Kontakt na výrobcu:
Cukrárenská výroba Tatiana Longauerová
L. Svobodu 5
979 01 Rimavská Sobota
Tel.: +421 907 648 157
E-mail: longauerova@rsnet.sk
Web: www.tatianalongauerova.sk

Predajné miesto:
Cukráreň – Lahôdky
Sedliacka ulica 1185/60
979 01 Rimavská Sobota
Tel.: +421 907 648 157
E-mail: longauerova@rsnet.sk

Otváracie hodiny:
pondelok – piatok:     06:00 – 17:00
Sobota:                       08:00 – 12:00